Parcours

De afstanden tijdens de WijckloopTrail 2020:

Kids Trailrun t/m 12  1.5 km
Start To Trail 5 km
Trailrun 10 km
Trailrun 16 km
Trailrun 31 km

De 5km gaat rondom Heliomare en bestaat uit 2 rondjes door de duinen. Het parcours van de WijckloopTrail 10 en 16 km ( afstand kan enigszins afwijken) gaat via het strand en de strandopgang van Heemskerk door het Kennemerduin- gebied terug naar Wijk aan Zee. De route is uniek en gaat over strand, door de duinen, onverharde paden, over heuvels, de Kruisberg en maakt gebruik van de mooie natuurlijke omgeving. Onderweg kunt u onder andere Schotse Hooglanders tegenkomen. Onthoud dat wij te gast zijn in dit natuurgebied, dat het leefgebied is van vele dieren. Laat u hen niet schrikken, maar houd rekening met hen.

De nieuwe afstand over 31 kilometer is een combinatie van hierboven omschreven 16 km met een unieke lus richting het Noordelijk gelegen Castricum.

Voor alle afstanden betreft het een pittig parcours. Geniet van de veelzijdige en uitdagende route en de schitterende omgeving van dit strand- duin en bosgebied.

Tijdens een laatste briefing nét voor de start ontvang je de laatste belangrijke details mbt jouw gekozen afstand. De bekende fluor-gele markeerpijlen van Cairn zullen het overgrote deel van het parcours markeren.

 

Meer informatie of vragen±  mail naar info@cairnadventures.nl of kijk op Facebook