Inschrijven via https://inschrijven.nl/form/2020021650088-nl

Je kan t/m vrijdag voor de loop inschrijven via de site, op de dag zelf kan ook maar dan zijn de kosten hoger en het kan zijn dat wij aan totaal van 500 lopers zitten. Als je op de dag zelf inschrijft, dien je het inschrijfgeld contant te betalen.

Voor diegene die al hebben ingeschreven ligt het startbewijs bij de start in Heliomare.

Deelname volwassenen trimloop:  5km: € 12,50

                                                       10km: € 15,00

                                                       16 km: € 17,50

                                                      31km: € 23,50

 

Dit startgeld is inclusief gebruik van een Ipico chip, gebruik van de goed verzorgde voedingsposten en een wedstrijd herinnering. 

Deelname kinderen en jongeren tot 12 jaar voor 1,5 km
Kinderen tot 11 jaar kunnen zich inschrijven voor de 1,5 km. De kosten bedragen Euro 6,50per kind/jongere, inclusief Ipico chip en een herinnering. 

Annuleren
Wanneer u onverhoopt niet mee kunt lopen, kunt u tot een week van te voren uw inschrijving overdragen aan een andere loper. U dient dit te melden aan de organisatie via e-mail info@cairnadventures.nl Helaas wordt uw inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Risico
U loopt mee op eigen risico. Voor de veiligheid zijn er ambulancebroeders en EHBO’ers aanwezig en de vrijwilligers begeleiden de volledige route. Maar u blijft verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. Verschijn dus goed getraind aan de start van deze zware loop, volg het advies op van onze medewerkers en let op wanneer u de Schotse Hooglanders tegenkomt. Wij zijn te gast in het natuurgebied, de woonplaats van vele dieren. Wij storen hen in hun dagelijkse leven. Dus laat de dieren niet schrikken.